Tinglutiprisen 2017

Tinglutiprisen 2017

er tildelt vor dygtige danseinstruktør LENE ABRO. TILLYKKE! 

Lene Pris

Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med Danish Music Awards Folk’s gallafest i Aarhus den 9. marts 2018.

Tinglutiprisen på 10.000 kr. bliver uddelt af Publikationsfonden som en anerkendelse til en person, eller en initiativgruppe, der gennem sit virke inspirerer, igangsætter og formidler folkemusikalske udfoldelser i Danmark.

Fondens begrundelse lyder således:

Lene har, med sin utrættelige energi og engagement, sit smittende humør og sin stærke personlighed medvirket til og arrangeret utallige koncerter og optrædener i ind- og udland.
Førhen, sammen med Ejnar Kampp, som samlever og senere hustru, deltog hun aktivt i utallige kor-, musik-og dansekurser, stævner og foredrag over hele verden - og det gør hun stadigvæk, som instruktør, igangsætter, inspirator, foredragsholder - eller elev.
Hun står nemlig aldrig stille, men udvider hele tiden sin viden, sine dansemæssige færdigheder og sin globale horisont, ikke mindst manifesteret i et kæmpearkiv med musik- og dansebeskrivelser.
Med en forkærlighed for, og et enormt kendskab til specielt den mellemøstlige musik og dans, har hun gennem en menneskealder, inspireret og motiveret hundredvis af mennesker, såvel aktive deltagere som begejstrede publikummer med sit danseensemble Hora Debka Dania.
På hendes CV står der Koreograf, Danser, Lærer og Qi Gong-instruktør - og som om det ikke var nok, er hun særdeles aktiv i kampen for en bedre, grønnere og sundere verden.

Helt i Tingluti og Ejnar Kampps’ ånd….

dof