Om os

Årsberetning 2012

BESTYRELSENS ÅRSBERETNING 2012

Dagen efter sidste generalforsamling fik vi at vide, at vi ikke mere kunne være på Bispebjerg Bakke. Det bragte os i en meget kedelig situation; at stå uden lokaler netop på det tidspunkt, Ib skulle i gang med at planlægge efteråret 2012 og foråret 2013. 

Det blev så til, at vi nu er fordelt på hele 4 lokaliteter. Ikke til ret manges tilfredshed, men uanset vores ihærdighed, har vi ikke haft noget andet valg end at takke ja til de tilbudte lokaler. Vi har lige nu undervisning her i Osramhuset, på Bispebjerg Bakke, på Tomsgårdsvej og i Dansekapellet.

Danselokalet på Tomsgårdsvej er hårdt for ben og fødder, så de israelske dansehold har på grund af lærerens forbindelse været så heldige, at de har kunnet flytte til en privat adresse.

Samlet antal tilmeldinger i 2011: 751
Samlet antal tilmeldinger i 2012: 734

Niels Worm har stoppet sin mangeårige undervisning i international folkedans med udgangen af december 2012.

Polska for begyndere fik en meget fin start som et nyt hold. Holdene med "Bollywood" og "Tribal Style Bellydance" oplever stadig stigende interesse. Det månedlige "Dansting" har stadig stor deltagelse. Men vi havde ikke nogen julefest!

Bestyrelsen har arbejdet hårdt på at gøre vedtægterne tidssvarende, så det fremover skulle blive mere enkelt at håndtere. Flere ting er meget uhensigtsmæssige, hvis ikke ubrugelige.

Det skulle med de ny vedtægter være en saga blot, så vi håber naturligvis på medlemmernes støtte til vores seriøse arbejde.

Hvordan den næste sæson vil forme sig, tør vi ikke engang spå om. Vi ved dog, at vi definitivt ikke kan være på Bispebjerg Bakke mere, vi ved at lokalerne på Tomsgårdsvej har flere ansøgere........så det er bare at søge og afvente. Måske bliver vi tvunget ud til flere lokaliteter?